کابینت انزو که الهام گرفته از یک برند ایتالیایی است را بی شک می توان یکی از لوکس ترین و خاص ترین انواع کابینت آشپزخانه دانست که چندین سال است که در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است .ظاهر کابینت انزو مانند کابینت هایگلاس، براق و درخشنده می باشد اما سطح درب های آن همانند کابینت های کلاسیک توسط دستگاه سی ان سی ابزار می خورد. یکی از بارزترین تفاوت های کابینت انزو با سایر کابینت های آشپزخانه در نحوه ساخت درب های آن است که در ادامه به توضیح بیشتر آن خواهیم پرداخت.
طرح و مدل درب کابینت انزو
ویژگی بارز کابینت انزو طرح درب ها و سطح براق آن است. همانطور که در عکس های کابینت انزو می بینید، طرح درب های کابینت انزو بسیار زیبا و منحصر به فرد است. این طرح ها با استفاده از دستگاه سی ان سی بر ورق های ام دی اف اعمال می شود و سپس سطح کار پوشش داده می شود. اگرچه درب های کابینت انزو دارای ابزارکاری و تراش خوردگی است، اما برخلاف کابینت های کلاسیک ابزاری بسیار ساده دارد و از شلوغ کاری و گل و منبت در آن خبری نیست.
ویژگی های اصلی درب کابینت انزو
به طور کلی، درب های کابینت انزو را می توان دارای سه ویژگی بارز دانست که عبارتند از:
- ضخامت درب ۲۵، ۳۲، ۴۰ و ۵۰ میلیمتری
- لبه های درب CNC کاری شده (ابزار نیم گرد مقعر)
- رنگ براق (سفید براق)
تفاوت درب کابینت انزو با درب کابینت ممبران
هرچند که روش ساخت درب های کابینت انزو با درب های کابینت ممبران یکسان است، اما تفاوتهایی نیز میان آن ها وجود دارد که در ادامه مطلب به آن ها می پردازیم.
قطر درب
یکی از شاخص ترین مواردی که کابینت انزو را از دیگر انواع کابینت آشپزخانه متمایز می کند ضخامت درب های آن است. درب های استفاده شده در کابینت انزو از ضخامت بیشتری نسبت به درب سایر سبک های کابینت مدرن و کلاسیک مانند کابینت هایگلاس و کابینت ممبران برخوردار هستند، به طوری که ضخامت درب کابینت انزو ۲۵ میلی متر یا بالاتر است در حالی که در کابینت ممبران از ورقهای ۱۶ و ۱۸ میلی متری استفاده می شود. لازم به ذکر است که هر چه ضخامت درب بیشتر می شود طراحی خاص و قسمت های کناری درب کابینت انزو بیشتر نمایان می شود. با افزایش ضخامت درب، قیمت و البته وزن درب کابینت بالا خواهد رفت.
طرح درب
طرح درب کابینت انزو با طرح درب های کابینت ممبران متفاوت است، چرا که در کابینت ممبران هدف ساخت یک کابینت کلاسیک است در حالی که در کابینت انزو هدف ما طراحی و اجرای یک کابینت مدرن است.
جنس روکش درب
در نهایت نوع روکش مورد استفاده در درب های کابینت انزو با روکش مورد استفاده در کابینت ممبران متفاوت است. روکش مورد استفاده در درب های کابینت انزو براق است درحالی که روکش مورد استفاده در کابینت ممبران مات است. لازم به ذکر است که در هر دو نوع کابینت از روکش های پی وی سی جهت کاور کردن درب ها استفاده می شود.
مقالات مرتبط
رنگ آمیزی درب کابینت انزو
از جمله مواردی که کابینت انزو را از دیگر انواع کابینت آشپزخانه متمایز می کند نوع فینیشینگ درب ها است. فینیشینگ یا همان جلوه نهایی، در واقع به نوع رنگ یا روکشی که روی درب ها صورت می پذیرد گفته می شود که می تواند از رنگ پلی اورتان یا روکش وکیوم براق باشد. یکی از عواملی که در قیمت تمام شده کابینت انزو تاثیر مستقیم می گذارد نوع فینیشیگ کار است، به این معنی که رنگ از روکش قیمت تمام شده بیشتری دارد و طبیعتا زیبایی و جلوه بیشتری نیز دارد.برای این منظور می توان از دو نوع رنگ استفاده شود: پلی استر و پلی اورتان. برای رنگ آمیزی درب کابینت انزو پیشنهاد ما غالباً رنگ پلی استر فوق براق است که درخشندگی چشمگیری به درب های کابینت شما می بخشد. در صورتی که شفافیت برای شما خیلی اهمیت داشته باشد و تمایل داشته باشید رنگ مانند شیشه نور را انعکاس دهد، می توان از پولیش هم بعد از رنگ آمیزی استفاده کرد که باعث افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت کابینت آشپزخانه انزو نیز خواهد شد.